Zmeny podmienok tvorby marketingovej stratégie po vstupe Slovenskej republiky do Európskej únie - Balhar, Vítězslav, Jr
Význam vstupu Slovenska do EÚ. Optimálna konvergencia slovenskej ekonomiky v rámci integrovanej európskej ekonomiky a podnikateľských štruktúr EÚ, stabilita (aj flexibilita) v tvorbe optimálneho sociálno-ekonomického prostredia vývoja SR v rámci EÚ, optimálny mikroekonomický vývoj a žiadúca rozvojová dynamika našej podnikateľskej sféry. Značka, imidž, public relations a sociálne prostredie firmy ako významný faktor ekonomickej stability a progresu firiem. Nové podmienky tvorby marketingovej stratégie slovenských firiem po vstupe do EÚ, legislatíva, eurolobing, podstata eurolobingu a jeho vstup do euromarketingu. Európske zoskupenie hospodárskych záujmov a jeho význam.