Balkánska "drogová" cesta - Dinis, Igor
Albánske organizácie a nelegálny obchod s drogami. Migrácia etnických Albáncov do Európy. Albánsky kanál. Polícia v boji so šírením drog. Spojenie zločinu s politikou. Moc klanov. Albánci v strednej Európe.