Financovanie zdravia vo svete - Pechová, Michaela, 1977-
Princípy a zásady zdravotného poistenia. Definícia zdravotníckeho systému z viacerých hľadísk. Štyri typy zdravotníckeho systému - výhody a nevýhody. Bismarckov, Semaškov a Beveridgeov systém financovania zdravotníctva. Reformy zdravotníckych systémov.