Zákazníci menia postoj - Hinková-Dibarborová, Andrea
Príchod Lídlu zamiešal karty aj vo významnom náraste nákupov privátnych značiek. Privátne značky majú podľa zákazníkov len iný obal a nižšiu cenu. Podiel nákupov privátnych značiek na celkových nákupoch slovenských domácností. Nákup podľa krajov. Nákup podľa veľkosti sídla.