Platobná neschopnosť zamestnávateľa a ochrana zamestnanca - Misárošová, Jarmila
Postup a ochrana zamestnanca v prípadoch, keď zamestnávateľ nevypláca mzdu vo výplatných termínoch dohodnutých v pracovnej a kolektívnej zmluve. Postup zamestnanca pri konkurze zamestnávateľa. Výplata dávky garančného poistenia.