Znepokojenie spotrebe neprospieva - Hinková-Dibarborová, Andrea
1. časť príspevku Európski spotrebitelia. Výsledky štúdie, ktorej cieľom je objasniť všeobecnú náladu Európanov a ich postoja k spotrebe v roku 2005 nepredpovedajú oživenie spotreby. Úspory víťazia. Postavenie veľkoplošných špeciálnych predajní a miera spokojnosti ich zákazníkov. Slovenský trh - Slováci reagujú najmä zľavy a akciové ponuky.