Nebezpečne dobré platy - Múčka, František
Otázka opodstatnenosti rastu miezd. Neprimeraná výška vyplácaných miezd v podnikoch. Trend odmeňovania v prvom polroku 2005. Zvyšovanie miezd v súvislosti s minuloročnou infláciou. Priemerná mzda na Slovensku podľa odvetví. Rast miezd a produktivity práce. Mzdy v roku 2006.