Stav dopravnej a informačnej infraštruktúry ako kritérium pri hodnotení investičnej atraktívnosti štátov v regióne strednej a východnej Európy - Dudáš, Tomáš, 1976-
Porovnanie investičnej atraktívnosti štátov v regióne strednej a východnej Európy z hľadiska stavu dopravnej a informačnej infraštruktúry. Faktory, ktoré zohrávajú dôležitú úlohu pri hodnotení stavu dopravnej a informačnej infraštruktúry z hľadiska investičnej atraktívnosti. Aplikácia týchto faktorov na štáty v regióne strednej a východnej Európy. Hustota dialničnej a železničnej siete. Stav informačnej infraštruktúry.