Investície v zahraničí - Jesný, Martin
Z obsahu: Vývoz kapitálu zo Slovenska. Včasné investície - možnosť odlíšenia od konkurencie. Aktivity Matadoru. Nový corebiznis vďaka investíciám. Grafobal hľadí na východ. Aktivity Železiarní a Grafobalu.