Brian Hocking a Steve McGuire: Obchodná politika (Trade Politics) - Skovajsa, Juraj
Recenzia na knihu Obchodná politika. Publikácia podáva prehľad vývoja v prostredí obchodnej politiky, s dôrazom na ďalekosiahle zmeny v dôsledku teroristických útokov zo septembra 2001 a Ázijskej finančnej krízy. Kniha je členená do štyroch častí.