Znaky medzinárodných organizácií - Grešš, Martin, 1978-
Znaky medzinárodnej organizácie - uzatvorenie zakladajúcej zmluvy, členstvo v medzinárodnej organizáciii, štruktúra medzinárodnej organizácie. Všetky zohrávajú pri činnosti a pôsobení medzinárodných organizácií významnú úlohu.