Koncipovanie hospodárskej politiky v podmienkach Slovenskej republiky - Hniličan, Vladimír
Inštitucionálne zabezpečenie a organizácia cieľov a zámerov hospodárskej politiky SR. Programové vyhlásenie vlády. Spolupráca ministerstiev a úradov so záujmovými subjektami. Mimovládne a neformálne subjekty, nezávislé diskusné platformy. Z formálneho hľadiska najvýznamnejší vplyv na fungovanie ekonomického systému a hospodársko-politického systému má sústava ústredných orgánov štátnej správy SR - tvorená ministerstvami a ostatnými ústrednými orgánmi štátnej správy. Ich úlohy. Úlohy Úradu vlády Slovenskej republiky.