Vliv míry zdanění na ekonomický růst v mezinárodním srovnání - Šujan, Ivan
Ekonomické teórie a faktory ekonomického rastu. Štatistické podklady. Výsledky regresnej analýzy závislosti rastu HDP na daňovej kvóte. Výsledky regresnej analýzy závislosti rastu produktivity práce na daňovej kvóte. Regresná analýza spomalenia rastu HDP v závislosti na zvýšení daňovej kvóty. Regresná analýza zvýšenia rastu HDP v závislosti na znížení daňovej kvóty.