Regionálna politika Európskej únie - Sektorový operačný program Ľudské zdroje - Hromada, Ivan
Základné informácie o Európskom sociálnom fonde (ESF), najstaršom štrukturálnom fonde a spôsobe jeho implementácie na Slovensku, predovšetkým v oblasti vzdelávania.