Program Leonardo Da Vinci č. F/03/B/P/PP-151023 - Grešš, Martin, 1978-
Hlavné ciele realizácie programu Leonardo da Vinci. Rozpočet a zameranie programu. Zapojenie Fakulty medzinárodných vzťahov Ekonomickej univerzity v Bratislave do projektu.