Odhad faktorů ovlivňujících efektivnost bank v nových členských státech před jejich vstupem do Evropské unie - Stavárek, Daniel
Vymedzenie efektívnosti bankových inštitúcií. Hlavné teoretické koncepcie zamerané na odhaľovanie determinantov relatívnej efektívnosti. Základné charakteristiky použitého modelu, konkrétne jeho konštrukcia závislá a vysvetľujúca premenné. Odhad a výsledky modelov.