Niektoré problémy vplyvu inovácií na zamestnanosť - Ivanová, Pavlína
Vzťah medzi inováciami a zamestnanosťou, napriek množstvu uskutočnených empirických výskumov, zostáva naďalej pomerne nejasný. Metodologické problémy vzťahu inovácií a zamestnanosti. Kompenzačný a deterministický prístup. Globálna ekonomika, konkurencia, zamestnanosť a kontaktné inovačné centrá. Perspektívne dôsledky inovácií na zamestnanosť.