Čo spôsobil a čo všetko ovplyvňuje hurikán - Baláž, Vladimír
Dopad hurikánu Katrina na oblasť hospodárstva Spojených štátov amerických. Bilancia škôd a ekonomické dôsledky. Ekonomický cyklus veľkých prírodných katastrof. Vplyv hurikánov na kapitálový trh. Historický prehľad škôd spôsobených prírodnými katastrofami v USA.