Ceny palív vyvolávajú turbulencie na oblohe - Zverková, Soňa
Rastúce ceny paliva spôsobujú problémy európskemu letectvu. Stratégie vyrovnávania sa jednotlivých európskych leteckých spoločností so zvýšenými nákladmi na letecké palivo.