Turecko a Európska únia - Lipková, Ľudmila
Vývoj vzťahov Turecka s Európskou úniou. Prehľad základných ekonomických ukazovateľov Turecka. Ekonomické aspekty vstupu Turecka a Európska únia. Vývoj zahraničného obchodu medzi Tureckom a Európskou úniou. Náklady na rozšírenie po vstupe Turecka do Európskej únie. Predvstupové rokovania. Politické aspekty.