Sociální práce recenzovaný odborný časopis
Odborný recenzovaný časopis pre teóriu, prax a vzdelávanie v sociálnej práci. Sociálna práca je teoretickou i praktickou disciplínou, ktorá vychádza z mnohých vedeckých odvetví. Využíva poznatky psychológie, sociológie, ekonómie, práva, pedagogiky, lekárstva a iných vedeckých disciplín.