Vykazovanie komplexného účtovného výsledku: existuje súhrnné riešenie? - Tumpach, Miloš, 1970-
Význam účtovnej závierky. Najdôležitejšie informácie účtovnej závierky. Okolnosti a udalosti pôsobiace na výsledky účtovnej závierky. Vykazovanie komplexného výsledku z pohľadu účtovných štandardov. Analýza súčasnej praxe.