Informácie o vydaných medzinárodných štandardoch finančného výkazníctva (IFRS) a ich interpretáciách (IFRIC) v auguste 2005 - Holička, Ján
IFRS 7 - Finančné nástroje: zverejňované informácie. Zmena IAS 1 - Prezentácia účtovnej závierky - zverejňovanie kapitálu. Limitované úpravy k IAS 39 - Finančné nástroje: vykazovanie a oceňovanie a IFRS 4 - Poistné zmluvy. Interpretácie. Zrušenie IFRIC 3 - Právo na vypúšťanie emisií.