Medzinárodné audítorské štandardy ISA 320 - Audítorská významnosť - Kupkovič, Ivan
ISA 320 - Audítorská významnosť. Definícia významnosti. Stanovenie významnosti. Stanovenie významnosti pomocou percent. Významnosť položiek nižšej hodnoty. Kvantitatívne a kvalitatívne nesprávnosti. Prehodnotenie významnosti v priebehu auditu. Hodnotenie vplyvu neopravených nesprávností.