Hodnotenie kvality železničnej nákladnej prepravy ako nástroj zvyšovania kvality prepravy - Nedeliak, Ivan
Rast konkurencie v prevádzkovaní železničných prepravných služieb. Vývoj systémov manažérstva kvality. Uplatňovanie systémov manažérstva kvality na prepravnom trhu. Cieľ systému manažérstva.