Porovnanie vybraných metód predikcie finančnej tiesne podniku - Czillingová, Jana
Komparácia výsledkov výskumu získaných rôznymi metódami predikcie finančnej tiesne podniku, ktoré sa radia do súboru viacrozmerných diskriminačných analýz. Predikčná analýza podniku. Porovnanie Altmanovej metódy a indexu bonity.