SZČO a zdravotné poistenie po 1. septembri 2005 - Mihál, Jozef
Súhrn najdôležitejších zmien v zdravotnom poistení samostatne zárobkovo činnej osoby (SZČO) od 1.9.2005. Kto sa považuje za SZČO. Minimálny a maximálny vymeriavací základ. Najmenšia a najväčšia možná suma preddavku poistného. Ročné zúčtovanie. Povinnosti SZČO. Pokuty.