Dizajn pracovného miesta a výkonnosť podniku - Burger, Ivan
Výkonnosť podniku a profil pracovných miest. Rozsah právomocí a zodpovednosti. Tvorba podnikateľského priestoru. Rozsah siete a podpory. Tvrdé a mäkké faktory, ponuka a dopyt zdrojov. Praktické príklady.