Právní přístupy k řešení demografického vývoje z pohledu ekonomického systému přírody - Maier, Helmut
Zdôvodnenie ekonomického systému v prírode. Prehľad vekovej štruktúry obyvateľov Nemecka. Veková štruktúra svetovej populácie. Porovnanie prírodného a ľudského ekonomického systému. Vysvetlenie demografického stárnutia a preľudnenosti sveta.Právne prístupy.