Zákon o ochrane spotrebiteľa pri finančných službách na diaľku s komentárom - Dobšovič, Dušan
Zákon č. 266/2005 Z.z. o ochrane spotrebiteľa pri finančných službách na diaľku a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Zákon rieši problematiku ochrany spotrebiteľa v súlade s predpismi Európskej únie.