Logistický controlling
Ciele logistického kontrolingu. Dôležitosť podnikovej stratégie. Nástroje kontrolingu: stanovenie cieľových nákladov, kalkulácia procesných nákladov, ukazovateľ EVA, nástroj balanced scorecard, benchmarking, swot analýza, model SCOR (supply chain reference model). Informačná technika v logistickom kontrolingu.