Ako podnikať
Z obsahu: Manažéri a zamestnanci na jednej lodi. V kaizene sa rastie cez maličkosti. Dobrovoľnú registráciu pre DPH si treba dobre uvážiť. Zdanenie z príjmu predaja cenných papierov. Zvýšenie provízie o infláciu. Vyšlo v zbierke zákonov. Novela zákona o zdravotnej starostlivosti.