Slovenská polygrafia zažíva investičný boom - Jesný, Martin
Niekoľkoročná recesia v polygrafickom priemysle vo svete. Situácia na Slovensku je podobná. Mnohomiliónové investície do moderných technológií. Krajiny strednej Európy aj napriek svojej veľkosti disponujú mimoriadnou koncentráciou tlačiarenských kapacít. Najväčšie investície smerujú do tzv. merkantilnej tlače reklamných letákov, katalógov či novín s akciovými ponukami. Investície zahraničnej konkurencie. Rozširovanie rozsahu služieb.