Některé právní aspekty logistiky - Vyroubal, Petr
Podnikanie v oblasti logistiky (prepravy a distribúcie) a dodržiavanie platných právnych predpisov. Zmluvy o poskytovaní logistických služieb. Obchodné podmienky súčasťou obsahu zmluvy uzatvorenej so zákazníkom. Prepravný cenný papier - konosament. Demurage poplatok - demurage fee - za neskorý odber tovaru príjemcom.