Trend Top v priemysle
Priemysel na Slovensku. Investície. Strojárstvo. Elektrotechnika. Energetika. Chémia a farmácia. Hutníctvo. Ťažobný priemysel. Drevospracujúci priemysel. Polygrafia. Textilný, odevný a obuvnícky priemysel. Potravinársky priemysel. Sklárstvo. Stavebné látky.