Identita - (dnes) tovar ako každý iný (?) - Lenovský, Ladislav
Definícia identity. Identita ako prostriedok nenásilného ovládania. Typy identity. Identita ako ideologický produkt. Identita ako tovar. Prostriedky a spôsoby šírenia identity u potencionálnych konzumentov.