Rusko - EÚ: koncept štyroch spoločných priestorov - Khotkova, Elena
Právne základy vzťahov Ruska a EÚ. Rusko-európsky konflikt záujmov. Koncept Spoločného európskeho ekonomického priestoru. Negatívna reakcia Ruska na Európsku politiku susedstva.