Pojistné plnění ve finančním řízení firmy - nové paradigma - Kalouda, František
Nové chápanie významu poistenia a poistného plnenia z pohľadu finančného riadenia výrobného podniku. Význam poistenia ako zdroja financovania rozvoja a obnovy poisteného podnikateľského subjektu.