Riadené znižovanie počtu zamestnancov - alternatívy outplacementu - Bartošová, Viera
Outplacement ako nástroj riadenia ľuddských zdrojov, ktoré využívajú veľké spoločnosti v prípade rozsiahleho prepúšťania zamestnancov. Rôzny výklad pojmu outplacement v teórii i praxi. Alternatívne spôsoby realizácie outplacementu. Externý a interrný outplacement. Dodávateľský spôsob outplacementu a jeho výhody. Kombinovaný spôsob realizácie v outplacemente. Rozsah služieb outplacementových firiem a spoločností.