Využívanie interpersonálnych rozhovorov vo zvyšovaní úrovne motivácie zamestnancov - Blašková, Martina
Ľudský potenciál a motivačný akcent personálnej práce. Rozhovory napomáhajúce zvyšovať motiváciu ľudského potenciálu. Výberový rozhovor. Orientačné rozhovory. Hodnotiaci rozhovor. Výstupný rozhovor.