Penzijní reforma pro Českou republiku - Hyzl, James
Penzijná reforma v Čechách. Riešenie demografickej a penzijnej krízy. Schémy dôchodkového poistenia PAYG - pay as you go a FF - fully funded. Schémy navrhovaného dôchodkového systému v Čechách Tri piliere dôchodkového systému. Genéza dôchodkového poistenia.