Pobaltské štáty a rozšírenie NATO - Lipková, Ľudmila
V roku 2005 by sa NATO malo rozšíriť aj o tri pobaltské štáty - Estónsko, Lotyšsko a Litvu. Očakávania pobaltských štátov od vstupu do NATO. Názory Litvy, Lotyšska a Estónska na vstup do NATO.