Rezerva na riziko a neurčitost v účetnictví neživotního pojištění - Křivánková, Alice
Problematika určenia odhadu trhovej hodnoty poistných aktív a záväzkov označovaného pojmom reálna hodnota. Metodika stanovenia prirážky za riziko negatívnej odchýlky od očakávaných hodnôt. Jeden z možných postupov na stanovenie tejto rizikovej prirážky v neživotnom poistení.