Stratégia formovania podnikovej kultúry v globálnom prostredí - Bieliková, Alžbeta
Základné znaky podnikovej kultúry. Vplyv zmeny podnikovej kultúry na výkonnosť podniku. K hlavným stavebným prvkom úspešnej podnikovej kultúry patria: výkonová orientácia a pracovná náročnosť, flexibilita, dôvera a otvorenosť, dodržiavanie etických hodnôt. Spájanie a zlaďovanie vzájomne odlišných podnikových kultúr.