Plánovanie a rozvrhovanie na montáži v Japonskom automobilovom priemysle a jeho využitie v iných druhoch priemyslu - Botka, Milan
Spôsoby plánovania a rozvrhovanmia produktov na montáži v deveťdesiatych rokoch v Japonsku. Vysvetlenie systému zberu údajov od obchodných zástupcov, cez samotné plánovanie a rozvrhovanie montáže automobilov, čo slúži ako vstup pre plánovanie a rozvrhovanie výroby dielov do automobilov, ktorý používajú dodávatelia automobiliek. Základný výrobný plán. Dodací rozvrh. Podmienky pre využitie daného systému v iných druhoch priemyslu.