Finanční trh v České republice po deseti letech transformace a perspektivy jeho dalšího rozvoje - Šulc, Jaroslav
Privatizácia a jej súvislosti. Zložitá pozícia bánk. Proces legislatívnych úprav finančného trhu. Doterajší vývoj trhového finančného systému a jeho perspektívy.