Jak dál v penzijní reformě? - Vostatek, Jaroslav
Systém NDC (national defined contribution system) ako moderné sociálne poistenie. Zásadné prednosti systému. "Penzijná politika" Svetovej banky. Členenie a značkovanie verejného a súkromného piliera. Termín priebežné financovanie. Financovanie verejného piliera. Výška dôchodkov zo základného piliera. Súkromný pilier. Zamestnanecké penzijné fondy. Koncepcia podnikového zabezpečenia. Štátna podpora súkromného poistenia.