K problematice dalšího vývoje evropské účetní legislativy - Langr, Ladislav
Dôvody pre plošné presadzovanie IAS. Návrh Nariadenia o uplatňovaní IAS. Dopady povinností prechodu na IAS. Vzťah IAS a účtových smerníc Rady EÚ. Ciele modernizácie účtových smerníc Rady EÚ. Prehľad dokumentov a hlavných udalostí v EÚ vzťahujúcich sa k modernizačným procesom. Rozdiely medzi smernicami a IAS.