Deriváty a možnosti jejich využití v pojišťovnictví - Dvořák, Petr
Vymedzenie podstaty derivátov. Členenie derivátov. Charakteristika najvýznamnejších druhov finančných derivátov. Forward rate agreement. Financial futures. Úrokové a menové swapy. Finančné opcie.