Subvencie v medzinárodnom obchode - Lipková, Ľudmila
Definícia a úlohy subvencií v medzinárodnom obchode. Členenie subvencií na priame a nepriame, výrobné a exportné, ich popis. Dôsledky subvencií na ekonomiku